diumenge, 23 de gener del 2011

Km. Vertical Gandia 16/01/11


Una prova que va resultar una autèntica flipada. Cosisteix en anar des del barranc de Beniopa a Gandia fins el cim del Monduver que es troba a casi 900m d´altura sobre el nivell del mar. La ditancia a recorrer era de 12km, seguent el primers 8km planets per barrancs, sendes i pistes i a partir del 8km. cara amunt fins les antenetes. Com tots estos dies pasats feia boira i este no va ser menys, els participants atravesarem la boira i va haver un moment en que estavem per damunt d´ella i amb un sol radiant creant una imatge inigualabre de les nostres montanyes. Vos recomane que mireu les fotos en la GALERIA. Al final jo hem vaig classificar el 126, Rafa Fuster el 150 i el nostre presi David Garcia el 334 amb problemes respiratoris degut al costipat arrastrat. En total participarem 700 corredors i unes 1.000 persones en la modalitat de marxa. Uns prova per a tindre-la ficxa tots els anys
.

diumenge, 16 de gener del 2011

Sopar fi de temporada 2010 amb entrega del trofeu al millor triatleta del any.

Aquest dissabte 15 de gener de 2010 celebrarem el sopar de final de temporada al cual asistiren la gran majoria del membres encara que faltaren alguns clasics. Aprofitarem el sopar per fer entrega del trofeu al triatleta més valorat pel seus propis membres en la seua segona edició, que fou a parar a mans de Cristian Sebastia. Vos deixe en el discurs que fa fer el nostre Presdident David Garcia.



DISCURS ENTREGA DE TROFEU CTC TEMPORADA 2010

En primer lloc bona nit i benvinguts al sopar de gala del final de temporada 2010. Abans que res m’agradaria donar la benvinguda a tots els nous membres del Club i esperem que gaudiu ací com a mínim igual que la majoria dels que formem part d’aquesta família, que dia a dia es supera en reptes, en fites esportives i en festivals nocturns.
Si recordeu, l’any passat es feu entrega d’uns diplomes individuals valorant de forma còmica les vostres aportacions al Club. Enguany, i com que estem en crisi, aquestes valoracions es faran de forma general i en veu alta tenint en compte les vostres aportacions als comentaris que féreu en les votacions i a unes xicotetes valoracions personals fetes per mi on no s’anomena a ningú.
En primer lloc m’agradaria agrair, i sempre en nom del Club i a partir de les vostres aportacions, el treball i l’esforç que s’ha fet per a l’organització i execució del II Duatló Cross de Carcaixent i que s’ha materialitzat en la persona del Superclasse: Rada, amb la col•laboració d’alguns membres del Club. Els teus companys t’ho han valorat a les votacions i pense que la teua tasca ha estat fonamental per donar a conèixer al Club d’una forma molt digna i professional. Gràcies xicotiu, ets molt gran!!!
Seguint en la roda d’agraïments de forma més ràpida cal mencionar a persones com Guillem per la seua tasca gestora i de tresorer, per les seues fites esportives i per tindre cura del grup; a Jaume per currar-se tant la pàgina del Club; a la gent que ha evolucionat d’una forma espectacular a nivell esportiu destacant a Ricky; a Óscar perquè és un gran lluitador i un superclasse a nivell esportiu i perquè gràcies a ell i a Claudio hi ha una motivació competitiva superxula dins del CTC. A Piguiti per la currada que es pega cada any amb els trofeus, a la gent que sense material pro són unes màquines (per exemple el Ferro, Canyas...etc), a la gent lesionada durant la temporada, a aquells que s’atreveixen en competicions diferents i que fan que el CTC estiga representat en moltes disciplines Uf, podria estar ací fent una llarga relació de les coses tant xules que aporteu al Club tant a nivell esportiu, festiu com personal i que fan que cada cop més aquest siga un CTC “tope gama”! Ah, se m’oblidava, hi ha una votació que no podia deixar passar i és la que li fan a Fernando per ser un patriota “Alzirenyo” entre una gran majoria de fills de putes carcaixentins, (no aquesta és meua), però sí que hi ha una votació cap a ell i que llegeixc literalment; -per anar sempre tant “apretat”-!!! Ves en compte que tens admiradors secrets dins del CTC.
Cal esmentar i donar l’enhorabona als nous papis del CTC del 2010 i animar-los i ajudar-los a compaginar eixa nova situació amb l’entrenament i activitats extres que es fan al CTC.
I donem pas al vertader protagonista de la nit i triomfador indiscutible de la temporada triatleta del CTC 2010. És un gran honor per a mi com a amic donar el trofeu al que heu considerat ha estat el millor del 2010: CRISTIAN!!!!!!!!!!!;
Per ser el millor en diferència; pel seu esperit guanyador; perquè sempre està lluitant dona igual quina siga la competició; perquè sap guanyar i sap perdre i per la seua gran humilitat. Així ho heu expressat vosaltres i per tant sols em resta donar-li l’enhorabona i les gràcies a tots els que feu que aquesta siga una gran família!!!!!



Visca el CTC!!!!!

dilluns, 10 de gener del 2011

dilluns, 3 de gener del 2011

San Silvestre Albalat


No hi ha res millor que acabar el any fent esport, i per aixó la nit de cap d´any anarem a Albalat per correr la San Silvestre més emblemàtica dels nostres pobles d´alrededors. Lo de menys era les distàncies o el temps empleat, simplement es tractava de pasar una bona estonia en amics i amigues i agafar forçes per a la nit.

Feliç any nou!!!

Guillem