dilluns, 9 de gener del 2012

I Trail La Mallà - Serralades de Barxeta - 8 de Gener de 2012




Un bon grapat de membres del club desembarcaren el diumenge passat a Barxeta per remontar les montanyes del seu alredor i participar en la primera edició del Trail La Mallà-Serralades de Barxeta, amb mes de 600 persones mes i uns 200 caminants. L´organització va penjar el cartell de complet i no va defraudar. Es va viure un gran ambient i al final de la cursa, el participants poguerem comentar la experiencia amb mistela, dolços, coca, i un fum de menjar i regals. La prova va ser igual de bonica i divertida que dura, ja que estava plena de pujades i baixes trencames però molt corredora. Un 10 de prova, al any que ve tornarem.

2 comentaris:

  1. EL CLUB DE CORRER LA MALLÀ TOT PULMO DE BARXETA AGRAÏX ELS VOSTRES COMENTARIS I ENS ANIMA A MILLORAR. GRACIES I ENS VEIEM A JULIOL EN LA X VOLTA A PEU A BARXETA.SALUT!!!!

    ResponElimina
  2. JA ESTEM AÇÍ, TXAN TXAN!!!!!! EL CLUB DE CÓRRER LA MALLÀ TOT PULMÓ VOS CONVIDA A PARTICIPAR AL II TRAIL SERRALADES DE BARXETA EL PRÓPER DIA 20 DE GENER DE 2013. VOS INFORMEM QUE AQUEST ANY HI HA UN XICOTET CANVI EN EL RECORREGUT. PUJAREM A LA SERRA ANOMENADA "EL XIM" PER GAUDIR D´UNES ESPECTACULARS VISTES A CINC COMARQUES, ENTRE ELLES LA VOSTRA RIBERA BAIXA, NO PODEU PERDRE-S´EL. S´EN RECORDEU L´ANY PASSAT AL FINALITZAR LA CURSA LO BONA QUE ESTAVA LA COCA DE CANSALA, CALENTETA I ACABADA DE FER. VINGA VOS ESPEREM, TRIATLETES, CORREDORS I CAMINANTS.

    ResponElimina