dimecres, 17 de novembre del 2010

1ra. Carrera de Montanya a Xativa

Primera carrera de montanya que es celebrava a la ciutat de Xativa amb dos distancies a elegir, una traquera de 32km per a la élite d´esta modalitat i un altra distancia mes "light" per globerets de 16km que es podia fer a peu. El presi i un amic, Rafa es van apuntar a la de 32km però va ser baixa en l´últim moment per una tendinitis. I Àlex i jo que no valiem patir tant ens apuntarem a la 16km que al final foren casi 19km perque l´organització tenia previst situar l´arribada en l´Albereda i el ajuntament no els deixà con lo que la solució que van pensar es que la meta fos en el més alt del castell, pufffff gran solució MARE MEUA!!!!

La primera eixida es la de 32km, amb prou gent i tots equipats de dalt a baix. 10 minuts després anem nosaltres, casi tot el mon anava a fer-la a peu i al voltant d´uns 15 correguent. Al pocs kilometres ja es fan els grups capdavanters i nosaltres anem quints. La idea era fer-la junts i amb tranquilat i així va ser. El terreny era formidable i teniem de tot, senda, cami, camp a través, tot dins d´un marc espectacular atravesant algun bosc, botant un riu, etc. Per a que es feu una idea, el mil mes ràpid el ferem a 4:46 i el mes lento a 11:50, en total vam emplear 2h10m per recorrer els mes de 18km que foren al final. Durant la carrera perguerem una posició en el km.14 quan un participant es va pasar pujant una ladera en la que jo anava a 4 pates i casi em pare perqué ja no podia més, peró després recuperarem un altra posició al adelantar al chaval que havia anat tota la cursa per davant nostre, l´agafarem en el km.17. Al final quedarem quart i quint, encara que evidement no te merit perqué els bons estaven a la 32km.