dilluns, 22 de novembre del 2010

XXII Cursa de l'esquiador - 21 de Novembre de 2010


Son les 6.30 del matí....primera cosa que em passa pel cap: -Com estem tan tronats d´alçar-nos a aquestes hores, en la rasca que fà?, per anar a fer 17 km saltant i corrent com a cabres? doncs si estem sonats i ens agrada, encara que matinar no ens agrade masa..i ja se sap "la cabra tira al monte" i nosaltres estem com les cabres o pitjor.... Aixina és que ens posem les piles jo i el Gerard, amic i company d´aventures i locures varies...i anem cap a Hostalets de Pierola ( Anoia) on es realitza la 22a Cursa de l´Esquiador, aquesta cursa va començar com a metode d´entrenament de la gent de l´UEC Anoia que començava la temporada d´esqui i activitats hivernals i poc a poc anat convertint-se en cursa...Arribem allí més gelats que un pollastre ( 2ºde temperatura) arrepleguem el dorsal, ens canviem i vinga a la batalla, la veritat es que volia gaudir al maxim i no patir...no vaig agafar ni el rellotge per a no calfar-me masa el cap en el temps...no cal apretar ja que la setmana que ve debute en el mon de les mitjes maratons i no volia fer-me mal i debutar en bon peu...el Gerard ix a foc seguit i passa la cursa peleant pels primers llocs, però una mala indicació fa que és perga pel cami i perda el cap de la cursa....jo paregut..anava en un bon grupet i ens perdem i ens arrem 1km i pico gratis.....però trobem el cami 10 minuts més tard i continuem però ja hem perdut unes quantes posicions.....pujades, baixades, barrancs, fang....vaig gaudir com un xiquet..a la meua bola...i quan m´en adone ja estic entrant al poble....en 1h 40m..que per a anar a la marxeta estic prou content.... I la setmana que ve mitja marató de Tarragona ( debut)...ja vos conte la setmana que ve....Un abraç a tota la Família del CTC...I felicitar al Gerard pel seu Bronze al campionat català universitari de curses de muntanya.

Ignasi ( CTC Internacional)

dimecres, 17 de novembre del 2010

1ra. Carrera de Montanya a Xativa


Primera carrera de montanya que es celebrava a la ciutat de Xativa amb dos distancies a elegir, una traquera de 32km per a la élite d´esta modalitat i un altra distancia mes "light" per globerets de 16km que es podia fer a peu. El presi i un amic, Rafa es van apuntar a la de 32km però va ser baixa en l´últim moment per una tendinitis. I Àlex i jo que no valiem patir tant ens apuntarem a la 16km que al final foren casi 19km perque l´organització tenia previst situar l´arribada en l´Albereda i el ajuntament no els deixà con lo que la solució que van pensar es que la meta fos en el més alt del castell, pufffff gran solució MARE MEUA!!!!

La primera eixida es la de 32km, amb prou gent i tots equipats de dalt a baix. 10 minuts després anem nosaltres, casi tot el mon anava a fer-la a peu i al voltant d´uns 15 correguent. Al pocs kilometres ja es fan els grups capdavanters i nosaltres anem quints. La idea era fer-la junts i amb tranquilat i així va ser. El terreny era formidable i teniem de tot, senda, cami, camp a través, tot dins d´un marc espectacular atravesant algun bosc, botant un riu, etc. Per a que es feu una idea, el mil mes ràpid el ferem a 4:46 i el mes lento a 11:50, en total vam emplear 2h10m per recorrer els mes de 18km que foren al final. Durant la carrera perguerem una posició en el km.14 quan un participant es va pasar pujant una ladera en la que jo anava a 4 pates i casi em pare perqué ja no podia més, peró després recuperarem un altra posició al adelantar al chaval que havia anat tota la cursa per davant nostre, l´agafarem en el km.17. Al final quedarem quart i quint, encara que evidement no te merit perqué els bons estaven a la 32km.


Amb ganes de repetir.