dimarts, 28 de febrer del 2012

NOUS REPTES, NOUS SOCIS, NOUS PATROCINADORS

Iniciem un nou any triatlètic amb la mateixa il·lusió o més que el passat any 2011 i els reptes que se´ns presentem tenen molt bona pinta. El primer de tots serà el mig Ironman de València que es disputa el 4/03/2012 i en la línea d’eixida estarem una bona representació. Després vindran les proves Ironman, on Claudio embarcarà cap a Lanzarote i cinc de nosaltres a Frankfurt, Cristian, Jordi, Vicente, Oscar i Guillermo, amb el somni d´embolsar-se una medalla de FINISHER, això serà als mesos de maig i juliol respectivament. Tres dels nostres ja han recorregut la famosa distància dels 42km en la marató de Sevilla; Ruben Climent, Ivan Rodenas y Sergio Borreda.

També comptem en la nostra secció de trail, Àlex Albelda i Vicent Vila correran el Ulta Trail Serra de Tramuntana en Mallorca de 62km. En la versió llarga de esta mateixa cursa tindrem a Paula Tent per recórrer els 105km de serra, bona preparació per al mes d´agost aon participarà en el mític Trail del Mont Blanc en la cursa de 98km.

La resta, els 38 socis que formem actualment este club participarem en tot tipus de proves, destacant les que completen la Lliga Autonòmica, que son 5 proves i que tenim la intenció de fer un bon paper com a club.

Per aconseguir els nostres objectius, enguany tornem a comptar amb la col·laboració de RAMOS JOIERS i SOLO PIZZA, que formen part del CTC des dels seus inicis, repeteix GESTIONA OBRAS Y PROYECTOS que s’apuntà en esta aventura l’any passat. I tenim el plaer de continuar aumentant la plantilla de patrocinadors per a 2012 amb DANI MOBLES i PODODEPORTIVA JORQUES. La informació dels nostres patrocinadors la teniu disponible en aquest mateix blog a la part dreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada