dilluns, 20 de juny del 2011

Planing i estratègia IRONMAN NIZA 26-06-11

Be senyors la feina està feta i ara toca disfrutar, i disfrutar des de ja hui dilluns fins al diumenge que és celebra el Ironman de Niza i en el que estarem presents Ricki, Oscar i un servidor. A més del apoyo logìstic de Mari, David Clemente i la seua dona Cris que venen a donar-nos ànims i forçes segur. Perquè dic lo de disfrutar desde ja, perque esta setmana previa toca relax, i és una cosa que s´agraix després de tant d´entrenar, hui de moment nadaré 2000m suau, dema correre a 5:30 quatre kms, el dimecres descans i anire a que Borre li done carinyo a les meus cames. A dormir tranquil per la nit i a les 5 del mati pasarà David en la furgoneta que ens deixa Paco Palau de la empresa Gestiona S.L., pasarem a per Oscar i rumbo a Niza. QUE GANES QUE TINC JA!!! Ricki i Mari viatjem en aviò, aixi que en vorem alli.

Ha sigut un llarg cami i se que estem preparats, anem a trionfar, si o si, no queda un altra. El diumenge a les 6.30 del mati es donarà l´eixida i mes de 2.000 participants ens ficarem en marxa en aquest nou repte, i entre ells tres mebres del CTC. Feu força des de casa que la necesitarem, hi hauran moments durs i ens tindrem que recordar que tenim que tirar endavant, PIT I COLLONS!!! no queda un altra. Els meus totals des de febrer son 683km a peu, 2890km de bici, 15 hores de rodillo y 101km nadant, masa esforç com per a ara arribar el moment i no disfrutar-ho.

En quant a la carrera, cada ú te la seua estrategia encara que en una prova així et pot pasar qualsevol cosa, i mes no coneixent el sector ciclista, pero la idea meua es nadar en una hora, arrimar-me tot el que puga a les 6h de bici i per supost no mes de 6h30m, i correr per baix de 4h, es a dir, baixar de 11h30m en la primera barrera o sinos la segon barrera son les 12h, ho conseguire? si o no pel fet d´acabar ja estaré content. Ricki pot seguir una estrategia pareguda a la meua, a vore si al final se li resol la inflamació del perone i pot correr be, ja que ell esta fi en este aspecte. I Oscar a pesar de que eixira una mica més retrasat en la natació, pense que si te el dia si que pot baixar de les 6h en la bici i arrimar-se a 3h40 en la maratò, per tant la seua primera barrera encara que molt ambiciosa pot ser baixar de 11h. Ja vorem.

Lo dit, feu força que nosaltres tres no pararem.

PD: podeu seguir la carrera en directe des de IRONMANLIVE.COM amb el numero de dorsal.

Guille Pérez, dorsal 896.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada