dilluns, 22 de febrer del 2010

IMPRESIONANT!!!!!!!!! firmat per Cristian

Això es lo únic que puc dir de tota la gent del club que aquest cap de setmana ha competit en les diferents disciplines. Enhorabona a tots, per els resultats i per les impresionants cròniques que ens heu brindat.

Borroka, el més 'internacional' del club, gràcies per la crònica, una pasada i enhorabona, fas gran el Club sobre tot per tindrer la valentía de enfrontar-te a eixos monstruos, MARE MEUAAAAA, lo milloret d'Espanya, es a dir, del món....

Ricky, lo mateix, IMPRESIONANT, el resultat i les sensacions que ens has transmitit en la crònica, he vist els temps parcials i anaves realment be, una llàstima eixe 'bache' però de totes formes per a ser la primera marató està de luxe, del poble he vist que s'ha retirat prou gent...

Del Borre sense comentaris, el tio va SOBRAT, te fa tota la marató en els parcials clavats a conforme tenia previst i al final te pega un canvi i acava més ràpid que al principi. Una llàstima que correga tant en el cap i no amb el cor perquè tenim un CAMPIÓ en brut.

De Onil vos puc dir poc, res que el meu amic i company de batalles Oscar no vos haja dit en la impresionant crònica que ha fet, el Duatló més bònic en quant a recorreguts en diferència que he fet.Alguns comentaris: ens falta molt, molt d'entrenament en bici, crec que no estem al nivell, Oscar diu que és del montó, d'això res, però sí que ens falta entrenament de qualitat en bici, per lo menos a mí. Oscar, explicam com, si tan cansat anaves, fas el segon parcial a peu en eixa marca i acaves esprintant i pasant a uno que et portava 30 metres, per a mi eres un crakk, del montó res, IMPRESIONANT!

Una anècdota, quant eixiem dels boxes cap a casa amb les bicis anava a ensenyar el dorsal per a que vegeren que la bici que portava era la meva i me diguerern que no feia falta, que segur que no l'havia canviat, que no m'enportava una tope gama, FILLLLLLLLLS DE PUTEEEEEEEEESSSSS!!!!!!!!!!!!

Tire molt de menos a la gent del cub que li pega per no competir, no vuic dir noms per no deixarme a ningú però ANIMEUSE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada